Bruce Dickinson En selvbiografi - What does this button do?

Af Bruce Dickinson

Udgivelsesdato: 20-11-2017

Bruce Dickinson har været forsanger i Iron Maiden i over tredive år og har derudover haft en succesfuld solokarriere. Iron Maiden har solgt over 90 millioner albums og har optrådt over 2000 gange, hvilket gør dem til et af verdens mest succesfulde rockbands nogensinde. Bruce Dickinson bor i London.

Kan indeholde spor af heavy metal

 "Jeg var bumset, gik med anorak og cowboybukser med svaj, hvor der med kuglepen var skrevet ’Purple’ og ’Sabbath’ på lårene, og kørte en øredøvende, ikke-cool knallert. Åh jo, og så ville jeg være trommeslager ..."

Bruce Dickinson, Iron Maidens legendariske frontfigur, er en af verdens mest ikoniske sangere og sangskrivere. Men Bruce er også pilot, luftfartsentreprenør, motivationstaler, ølbrygger, forfatter, radiovært, filmmanuskriptforfatter og international fægter.

 I Bruce Dickinson – en selvbiografi reflekterer Bruce over livets op- og nedture. Han fortæller – på sin egen anarkistiske måde – om sin excentriske britiske opvækst, Iron Maidens eksplosive gennembrud og om at påkalde sig mørke kræfter. Han skriver om fægtningens filosofi, om hvorfor fly er så smukke og om sin kamp mod kræften.

Denne med længsel ventede selvbiografi er modig, ærlig, intelligent og sjov. Den indfanger et rockikons liv, følelser og tanker og vil garanteret glæde både inkarnerede fans og andre.

+ Læs mere