Kommende

DKHAR429220xx_Codename Bananas.indd

Kodenavn Bananas

Af David Walliams

 

Walliams vender endnu engang blikket mod anden verdenskrig som i Farfars store flugt

 

London, England, 1940. Under Anden Verdenskrig regner bomberne ned over den engelske hovedstad, London. Samtidig - nede i byen - udvikler den forældreløse dreng Erik et helt særligt venskab med den meget specielle gorilla, Gertrud.

 

Erik tilbringer alle sine dage på det sted, hvor han er allermest glad: i Londons zoologiske have. Men en dag bliver det for farligt at opholde sig i zoo, og så må Erik begive sig ud på et storslået eventyr for at redde Gertrud.

 

De to flygter sammen med Eriks onkel Monty, som er dyrepasser. De finder et skjulested ude ved kysten, og her får de færten af et tophemmeligt nazistkomplot... undslipper med nød og næppe skurkenes lange kløer... og ender med at klare ærterne!

 

Bogen er perfekt til oplæsning for børn mellem 6-7 år og til selvlæsning for børn fra 9 år.

 

Udkommer d. 19. oktober 2021

 

 

 

DKSKO42421012 One more for Christmas.indd

Hvor der er hjerterum

Af Sarah Morgan

 

En fortælling om familie og tilgivelse

For de to søstre Samantha og Ella Mitchell er julen den dyrebareste tid på året, for den handler om samvær, kærlighed og traditioner. Men mest af alt handler den om at indhente alt det, deres barndoms jul ikke havde. I år skal de dog også købe gaver til den sidste person, de havde regnet med at holde jul sammen med - den mor, de ikke har set i fem år. Da hun pludselig ringer og lover, at alt vil blive anderledes denne jul, bliver søstrene nemlig enige om, at de vil tilbringe den sammen med hende. Spørgsmålet er nu, om deres forhåbninger bliver indfriede i dette morderne juleeventyr.

 

Gayle Mitchell har en succesrig karriere som forretningskvinde, men succesen har kostet hende forholdet til sine døtre. Den hårde opdragelse, som skulle gøre dem stærke, har i stedet fået dem til at trække sig fra hende, indtil et glimt af hendes egen dødelighed får Gayle til at prøve at gøre sin fejl god igen. Mens sneen daler, og de skal fejre jul sammen som familie for første gang i mange år, må kvinderne i Mitchell-familien erkende, at de at se fortiden i øjnene somme tider er det, der skal til for at hele et knust herte.

 

Udkommer d. 2. november 2021

 

 

 

9788771918762 stor

Tilly og rejsen til Amerika

Af Anna James

 

Tredje bind i bestsellerserien, der hylder bøger, eventyr, venskab - og kage!

Det hele bliver stadig mystiskere. En mand kommer ind i Pages & Co. for at købe en bestemt bog... og kan pludselig ikke komme i tanker om, hvad den hedder. Tilly og hendes familie har en fornemmelse af, at verden forandrer sig, men kan ikke helt finde ud af hvordan.

 

I mellemtiden udvider de to Underwood-søskende deres kontrol med bogvandringen - og de har stadig kig på Tilly. Hun forlader til gengæld den trygge boghandel i London for at rejse til Amerika, hvor hun håber at finde de legendariske Arkivarer og derved redde bogvandringen... eller det er i det mindste planen.

 

Tilly og hendes ven Oskar rejser gennem lag på lag af historier, hvor de møder farer som de aldrig kunne have forudset, slår sig sammen med et uventet velkendt ansigt og står overfor den største trussel mod bøger og historier, som verden endnu har set. De har kun deres mod og opfindsomhed - og hjælp fra nogle af deres kæreste venner fra fiktionens verden.

 

Udkommer d. 30. november 2021

 

 

 

9788771919011

Den lille bog om odderens filosofi

Af Jennifer McCartney

 

En legende let, eventyrlysten og bekymringsløs måde at leve på.

Oddere er nogle af verdens herligste dyr. Disse lange, slanke, hårede væsener er på utallige måder legemliggørelsen af rendyrket glæder - de lever for at tage en lur, lege, få venner, spise og glemme alt andet. Ret inspirerende, ikke?

 

I en verden, der tit kan forekomme splittet, ensom og simpelthen bare ondskabsfuld, minder odderen os om, hvad det er, der er vigtigt i livet. Hvilket andet dyr:

  • holder i hånden med sine venner, mens de sover til middag, så de ikke flyder væk?
  • kommunikerer med fløjten, kvidren, klukken, klikken og kurren?
  • bygger vandrutsjebaner dagligt?
  • bliver venner med andre arter, bare fordi?
  • spiser mad ad deres maver, mens de flyder stilfærdigt omkring sammen med deres venner?

 

Disse intelligente, bedårende vandpattedyr har meget at lære os omkring den måde, vi lever på. Så hop ud i det, tag en ven i hånden, dyk helt ned, og find din legesyge side frem.

 

Udkommer d. 30. november 2021

 

 

 

9788771919004

Den lille bog om dovendyrets filosofi

Af Jennifer McCartney

 

En henslængt, stilfærdig og mindre stressende måde at leve på.

Tag en slapper, smid benene op og nyd dovendyrets visdom i den absolut langsomste udgave af en af de der bøger, man bare ikke kan lægge fra sig.

 

Det kan være udmattende at bevæge sig fra at rydde ud, at hygge og at leve det enkle liv til det endeløse pres, der er for at være lykkeligere, leve et bedre liv, sove nok og spise mindfuldt. Men i denne bog finder du den perfekte modgift - velkommen til dovendyrets filosofi.

 

Dovendyr er mindfulness. De er dybsindige, velovervejede, afslappede og fokuserede. De modstår rotteræset og samfundets uophørlige pres for at være mere produktive, og de er ligeglade med, hvor mange skridt de har på deres fitnessarmbånd. De er nogle vidunderlige væsener med deres lange lemmer, lidt lurvede udseende og store øjne. Og så er de fuldkommen bedårende.

 

Denne geniale bog slår en stor, fed pæl igennem de overkomplicerede myter om produktivitet og bekræfter, at det er helt okay at være et dovendyr.

 

Udkommer d. 30. november 2021