Kommende

9788771915822

Et Ubetydeligt mord

Mikael Lindholm og Lisbeth Zornig

 

ET UBETYDELIGT MORD er en spændingsroman om hævn, kærlighed og organiseret kriminalitet.
Da russiske hackere lammer et rederi, forsvinder 38 containere fra det amerikanske militær. I Aalborg bliver en lastbilchauffør fundet dræbt, mens en container er forsvundet. Politikvinden Tessa Højmark bliver sat på sagen. Det lykkes hende til kollegernes overraskelse at finde frem til en mulig gerningsmand, hvis eks-kone få år før blev brutalt myrdet, uden at sagen blev opklaret. Tessa kan næsten smage sejren og sit professionelle gennembrud. Men umiddelbart derefter begynder alt at gå galt. Meget galt.

 

Tessa Højmark bliver vævet ind i et giftigt net af kriminalitet, svig og vold. Hun opdager pludselig, at hun går fra at være jæger til bytte. Trådene fører både ind til storpolitik på Christiansborg, organiseret kriminalitet i Berlin og hemmeligheder i den idylliske provinsby Køge. Midt i det hele sidder den mystiske Madam, der som en edderkop trækker i alle tråde. Tessa Højmark indser, at hendes eneste chance er at lokke fjenden frem med meget utraditionelle metoder.

 

ET UBETYDELIGT MORD forener klassiske krimi med international thriller. Bogen bygger på en virkelig hændelse, hvor en voldsramt mor på flugt og i skjul med ny identitet og under beskyttelse af PET alligevel blev opsøgt af sin tidligere voldsdømte mand. Maria, som bogen er dedikeret til, er i dag død. Før sin død hjalp hun med uvurderlig viden om, hvordan vi som samfund kan hjælpe de hårdest voldsramte kvinder bedre – dem, hvis partner som i Marias tilfælde er livsfarlig. Den viden indgik i rapporten ”Forslag til social exit program” med anbefaling om oprettelse af et program for særligt voldsramte kvinder.

 

https://husetzornig.dk