Kommende

Forside-Kold-Karantæne

Kold Karantæne

Af David Koepp

 

Sci-fi thriller om en smitsom, dødelige mugsvamp.

 

Vild og skræmmende historie om tre fremmede mennesker, der skal inddæmme en meget smitsom og dødelig organisme.

Da Pentagon bioterror-ekspert Robert Diaz blev sendt ud for at undersøge en mistanke om biokemisk angreb, fandt han noget meget værre: en stærkt muterede organisme, der kunne ødelægge udryddelsesniveauet. Han inddæmmede det og begravede det i et dybfrossent rum dybt under et militært depot.

Nu, efter årtier, er den dødelige mug tæret igennem depotet. Kun Diaz ved, hvordan man stopper det. Diaz styrter afsted tværs over landet for at hjælpe to sikkerhedsvagter med at redde hele menneskeheden.

 

"Uhygge, spænding og videnskab er de bærende elementer i Kold Karantæne, og udgør tilsammen en skræmmende og svært underholdende bog, der er noget nær umulig at lægge fra sig. Tempoet er højt og humoren sort, når David Koepp præsenterer os for verdens mulige undergang i form af en muteret cordyceps-svamp, der nådesløst inficerer mennesker, og gør dem til selvmorderiske smittespredere. Koepps baggrund som manuskriptforfatter på flere Hollywoodfilm fornægter sig ikke, så siderne i Kold Karantæne vender nærmest sig selv, som var man, som læser fanget i samme kapløb mod tiden som hovedpersonerne. Enhver sand thriller-, eller sci-fi fan bør ikke snyde sig selv for Kold Karantæne." - Jan M. Johansen, bibliotekar, blogger og podcastvært på Bogmarkedet.

 

Udkommer d. 2. februar 2020