Kommende

Natten søvnen døden stjernene

Natten. Søvnen. Døden. Stjernerne.

Af Joyce Carol Oates

 

Joyce Carol Oates er ikke uden grund, hvert år i spil til Nobelprisen i litteratur

I denne roman af en af verdens mest populære og betydningsfulde forfattere bliver familiebåndene sat godt og grundigt på prøve i kølvandet på en stor tragedie, og vi får indblik i samfundets dystre sider.

 

Natten. Søvnen. Døden. Stjernerne. er en gribende skildring af det moderne Amerika set gennem en familietragedies prisme: Da en magtfuld forælder dør, reagerer hvert af hans børn på overraskende og uventede måder og hans sørgende enke på den mest overraskende måde af alle.

 

Joyce Carol Oates' seneste roman er barsk og skarpsindig og en intens udforskning af raceproblematikker, psykologisk traume, klassekamp, sorg og i sidste ende heling.

 

Udkommer d. 1. juli 2022

 

 

 

DKSKO42422013_Mad about you.indd

Vild med dig

Af Mhairi McFarlane

 

Skarp og følelsesladet

Harriet Hatley er byens mest eftertragtede bryllupsfotograf, men hun tror ikke på romantik, hader tanken om ægteskab og mener chokoladefontæner er en pestilens. Så da hendes kæreste gennem flere år frier til hende, går hun i panik. Pludselig er Harriet single, og mangler et sted at bo.

 

Cal Clarke er en håbløs romantiker, der lige har oplevet sin egen bryllups-relaterede katastrofe. Harriet og Cal er som nat og dag, men da de går fra at være fremmede til bofæller til venner, bliver det åbenlyst, at de begge flygter fra noget. Da Harriets dybeste hemmelighed slipper ud, imploderer hendes verden.

Og overraskende nok er Cal med sit vid, humor og milde råd hendes holdepunkt i orkanens øje.

 

Med både karriere, venskaber og omdømme sat over styr må Harriet se sin fortid i øjnene for at få kontrol over fremtiden. For hvis hun er villig til at satse og sætte alt ind på at dele sin sandhed, kan det være, at ægte kærlighed og lykke venter på den anden side.

 

Udkommer d. 23. august 2022

 

 

 

DKSKO42422012_Cover.indd

Diamantblikket

Af Kate Quinn

 

En uforglemmelig fortælling fra anden verdenskrig. Fra bogorm til snigskytte.

Ljudmila Pavlitjenko, en nørdet og pligtopfyldende historiestuderende fra Kyiv, er ikke i tvivl. Hun vil kæmpe - kæmpe for sit lands, sit livs og sin søns fremtid.

 

Da Hitler invaderer Sovjetunionen, tager Milas liv en helt ny drejning. Hun tager kampen op og forvandles fra flittig studine til livsfarlig snigskytte. 309 drab senere og nationalhelt, bliver hun hjemkaldt fra fronten for at blive sendt på charmetur til Amerika som det gode eksempel.

 

Krigen har sat sine spor, og hun føler sig isoleret og ensom, indtil et uventet venskab med en tavs ligemand tænder lidt lys i et mørkt liv.

 

Men da en gammel fjende dukker frem fra fortiden, er det ikke kun egne dæmoner Mila tvinges til at tage kampen op imod.

 

Baseret på en sand historie om heltemod, der er vokset ud af desperation om en mor, der blev soldat og om en kvinde, der fandt sin plads i verden og ændrede historiens gang for altid.

 

Udkommer d. 30. august 2022

 

 

 

9788771919097

Flammernes by (del 1)

Af Don Winslow

 

Loyalitet, forræderi, ære og korruption på begge sider af loven

29-årige Danny Ryan er en hårdtarbejdende havnearbejder, en kærlig ægtemand, en loyal ven og lejlighedsvis lejesvend for det irske forbrydersyndikat, der har kontrol med det meste af byen.

 

Han længes efter mere og drømmer om at starte på en frisk et sted meget langt fra alting. Men da en moderne Helena af Troja udløser en krig mellem rivaliserende mafiafraktioner, bliver Danny inddraget i en konflikt, han ikke kan undslippe.

 

Nu er det hans tur til at træde til for at beskytte sin familie, de venner, der står ham nærmere end brødre, samt det eneste hjem han nogensinde har kendt.

 

Udkommer september 2022

 

 

 

slaughter

Den glemte pige

Af Karin Slaughter

 

En hemmelighed, et drab, en morder

Longbill Beach, 1982. Emily Vaughn er i fuld gang med at gøre sig klar til afslutningsfesten - højdepunktet for enhver elevs fire år på high school. Men Emily har en hemmelighed. Og inden aftenen er gået, vil hun være død.

 

Fyrre år senere er drabet på Emily stadig uopklaret. Hendes venner rykkede sammen i tavshed, hendes familie lukkede sammen om sig selv, og livet i lokalsamfundet gik videre. Men alt det er på vej til at ændre sig.

 

Andrea Oliver ankommer til byen for at løse en opgave, som i bund og grund går ud på at beskytte en dommer, der modtager dødstrusler. Men opgaven er bare et skalkeskjul. For i virkeligheden kommer Andrea til byen for at finde retfærdighed for Emily - og for at afdække sandheden, før morderen beslutter sig for også at bringe hende til tavshed.

 

Udkommer d. 20. september 2022

 

 

 

9788771919509

Udnyttet

Af Simon Häggström

 

Brutal hævn i Stockholms underverden

Jennifer og Malvina er stukket af fra deres døgninstitution, de sover på en madras i en garage og narrer penge fra sexkunder.

 

Molly møder en fyr via en dating-app, og de indleder et forhold. Hun bliver forelsket, men efter kun nogle uger inviterer han andre mænd med til deres dates.

 

Markus Lundström og Natalia Volotkova i menneskehandelsgruppen arbejder i Stockholms skyggeverden. De får nys om en gruppe mænd, som udnytter unge piger og indleder en operation for at stoppe dem. Men sporene er få, og politiet bliver stadig mere desperat. Kan de lade en sexkunde infiltrere de hemmelighede møder på mission for politiet?

 

En virkelighedsnær skildring af de mørke sider i samfundet, som vi ofte vælger at lukke øjnene for. Men det er i lige så høj grad en fortælling om menneskets evne til at overleve under de mest ekstreme forhold.

 

Udkommer d. 4. oktober 2022

 

 

 

SYKLUBBEN opdateret 08.06.2022

Syklubben

Af Henritte Gyland

 

Utrolig, tankevækkende, gribende

Cecilie Lund er i gang med at rydde sin afdøde bedstemors lejlighed, da hun finder hendes dagbog. Det viser sig, at Inger, Cecilies bedstemor, har en hemmelighed. Under krigen boede Inger i Helsingør hos sin tante og onkel.

 

Her forsøger hun at omstille sig til landsbylivet efter en flytning fra København, da hun opdager, at ikke alt er, hvad det ser ud til.

 

Med livet som indsats slutter Inger sig til den danske modstandsbevægelse, som er begyndt at smugle de danske jøder til Sverige.

 

 

Udkommer d. 4. oktober 2022

 

 

 

Vintereventyret

Vintereventyret

Af Sarah Morgan

 

En fortryllende roman om venskab, jul og den største gave af alle

Det skulle have været Christy Sullivans perfekte juleferie - en tur til Lapland med familien og hendes bedste ven, Alix.

 

Men da hun pludselig står midt i en alvorlig ægteskabskrise, må hun i sin desperation prioritere at bruge en del af tiden alene med sin mand... Løsningen er at bede Alix tage Christys lille datter med til Lapland og selv følge efter juledag.

 

Der er intet, Alix ikke vil gøre for Christy. Men Christys bøn giver Alix søvnløse nætter. Hun ved, at der er noget galt, men for første gang nogensinde betror Christy sig ikke til hende.

 

Hemmeligheder optrævles og uventet romantik vokser under nordlyset, men kan Christy og Alix' juleferie give dem modet til at kæmpe for de kærlighedsforhold, de virkelig ønsker, og redde deres dyrebare venskab?

 

 

Udkommer d. 1. november 2022

 

 

 

Gangsta farmor vender tilbage

Gangster Farmor vender tilbage

Af David Walliams

 

Gangster farmor er tilbage eller er hun?!!!

Ben er ved at vænne sig til, at hans elskede farmor ikke er her længere. Hun elskede kål og Kriblekryds... og så var hun i virkeligheden en berømt smykketyv, som gik under navnet Den Sorte Kat.

 

I dag er kun mindet tilbage om deres utrolige forsøg på at stjæle de engelske kronjuveler tilbage. Men så sker der noget uforklarligt: verdensberømte skatte begynder at forsvinde i nattens mulm og mørke, og alle spor peger på, at ingen ringere end Den Sorte Kat står bag. Men det er jo umuligt...?

 

Forvent det uventede i denne lårklaskende, sjove historie, som vil få læserne til at bide negle af spænding, mens de følger Ben på hans mission med at opklare mysteriet om Den Sorte Kats tilbagevenden.

 

 

Udkommer d. 8. november 2022