Kommende

Lindholm-Zornig-ændret-størrelse

Et Ubetydeligt Mord

Af Lindholm & Zornig

 

Du kan glemme fortiden, men hun glemmer ikke dig...

 

Da russiske hackere lammer et rederi, forsvinder 38 containere fra det amerikanske militær. I Østjylland bliver en lastbilchauffør fundet dræbt, mens en container er forsvundet. Politikvinden Tessa Højmark bliver sat på sagen. Det lykkes hende til kollegernes overraskelse at finde frem til en mulig gerningsmand, hvis ekskone få år før blev brutalt myrdet, uden at sagen blev opklaret. Tessa kan næsten smage sejren og sit professionelle gennembrud.

 

Men umiddelbart derefter begynder alt at gå galt. Meget galt.

 

Et Ubetydeligt Mord er en thriller om hævn, kærlighed og organiseret kriminalitet.

 

Udkommer som paperback d. 2. januar 2020

 

 

 

Forside-Bliss

Bliss

Af Maria Borelius

 

Bliss tager over hvor Sundhedsrevolutionen sluttede.

 

Undersøgelsen af anti-inflammatorisk livsstil over hele verden. Maria Borelius fortsætter med at følge forskere og guruer tæt i hælene og det spændende puslespil om, hvordan vi opnår et endnu bedre selv. Turen tager hende til Wales, Los Angeles, San Francisco og Japan, hvor kvinder lever længst i verden.

 

I Bliss deler Maria de bedste insider tips til at skabe en anti-inflammatorisk livsstil i hverdagen og giver læseren helt nye genveje og enkle tricks, der virkelig virker.

 

Maria tilbyder også sine egne fejl og udfordringer, hun stødte på undervejs. Blandt andet fik hun et tilbageslag med akutte rygsmerter efter forkert mad, for meget vin, stress og hårde møder. Det føles vigtigt at dele mit eget liv, både de gode og de modige dage. Dialogen med læserne er fantastisk. Den anti-inflammatorisk livsstil er virkelig blevet et positivt træk.

 

Bogen indeholder 50  anti-inflammatoriske daglige opskrifter, træningsprogrammer, diætplaner, indkøbslister og humoriskte dagligdags indsigter.

 

Udkommer d. 3. januar 2020

 

 

 

Forside-Happy-Fat

Happy Fat

Af Sofie Hagen

 

"Jeg er en tyk person, og jeg elsker min krop."

"Jeg er så heldig at kunne sige det - det har taget meget arbejde og meget tid. Jeg vil fortælle dig, hvad jeg har lært, og hvordan jeg kom hertil."

 

I Happy Fat deler komiker Sofie Hagen, hvordan hun fjernede fat fobiske påvirkninger fra sit daglige liv og fandt selvrespekt i en verden, hvor fordømmelse og diskrimination findes i overflod. Om skam, sex, flysæder, kærlighed og om at sidde fast på offentlige toiletter. Her giver Sofie praktiske tips til læsere og leverer visdom fra andre fedtfrigivende champions undervejs.

 

Happy Fat er et sjovt, vredt og lidenskabeligt kig på hvordan optagelse af plads i en kultur, der er desperat for at reducere dig, kan være radikalt, udfoldende og livsforandrende.

 

Udkommer d. 3. januar 2020

 

 

 

Forside-Efter-Syndfloden-ændret-størrelse

Efter Syndfloden

Af Kassandra Montag

 

Fuldstændig overdådig og enestående fantasifuld.

 

Lidt mere end et århundrede fra nu af er verden blevet transformeret. Efter flere år hvor først kystbyer, sidenhen hele kontinenter, langsomt blev oversvømmet af stigende vandmasser, består Amerika nu af et øhav med bjergtopkolonier omgivet af åbent hav. Civilisationen, som den engang var, er væk. Horder af pirater spreder skræk på jagt efter noget at stjæle eller kvinder at overfalde. Andre går sammen i grupper i et forsøg på at skabe et nyt slags samfund, eller sejler rundt og forsøger at overleve på egen hånd.

 

Myra og hendes frejdige syvårige datter Pearl, fisker fra deres lille båd, The Bird, og standser ved små byer på tørt land for at veksle fangsten til forsyninger og information. Lige før Pearls fødsel, da den uhyggelige syndflod slugte deres hjem i Nebraska, blev Myras ældste datter Row stjålet af sin far.

De sidste syv år har Myra med viljefast beslutsomhed søgt efter sin datter - en datter, som hun i sit hjerte er overbevist om stadig lever.

 

Da det kommer Myra for øre, at Row sidst blev set i en lejr langt, langt væk ved kysten af det, der engang var Grønland, sætter hun og Perl ud på en farefuld færd mod det kolde område for at hente den forsvundne datter hjem.

 

Udkommer d. 16. januar 2020

 

 

 

Forside-Kold-Karantæne

Kold Karantæne

Af David Koepp

 

Sci-fi thriller om en smitsom, dødelige mugsvamp.

 

Vild og skræmmende historie om tre fremmede mennesker, der skal inddæmme en meget smitsom og dødelig organisme.

Da Pentagon bioterror-ekspert Robert Diaz blev sendt ud for at undersøge en mistanke om biokemisk angreb, fandt han noget meget værre: en stærkt muterede organisme, der kunne ødelægge udryddelsesniveauet. Han inddæmmede det og begravede det i et dybfrossent rum dybt under et militært depot.

Nu, efter årtier, er den dødelige mug tæret igennem depotet. Kun Diaz ved, hvordan man stopper det. Diaz styrter afsted tværs over landet for at hjælpe to sikkerhedsvagter med at redde hele menneskeheden.

 

"Uhygge, spænding og videnskab er de bærende elementer i Kold Karantæne, og udgør tilsammen en skræmmende og svært underholdende bog, der er noget nær umulig at lægge fra sig. Tempoet er højt og humoren sort, når David Koepp præsenterer os for verdens mulige undergang i form af en muteret cordyceps-svamp, der nådesløst inficerer mennesker, og gør dem til selvmorderiske smittespredere. Koepps baggrund som manuskriptforfatter på flere Hollywoodfilm fornægter sig ikke, så siderne i Kold Karantæne vender nærmest sig selv, som var man, som læser fanget i samme kapløb mod tiden som hovedpersonerne. Enhver sand thriller-, eller sci-fi fan bør ikke snyde sig selv for Kold Karantæne." - Jan M. Johansen, bibliotekar, blogger og podcastvært på Bogmarkedet.

 

Udkommer d. 2. februar 2020