Vintereventyret

Af Sarah Morgan

Udgivelsesdato: 04-11-2022

Glæd dig til at krybe sammen foran pejsen med dette opløftende vintereventyr om uforløste drømme, venskab og kærlighed.

Det skulle have været Christy Sullivans perfekte vinterferie. En tur til Lapland med familien og hendes bedste veninde, Alix. Men da hun pludselig står midt i en alvorlig ægteskabskrise, må hun i sin desperation prioritere at bruge tiden alene med sin mand, Seb. Løsningen bliver at bede Alix, sammen med Sebs gode ven, Zac, om at tage Christys lille datter med til Lapland, hvor de alle vil mødes igen juleaften.

Der er intet, Alix ikke vil gøre for Christy. Men Christys bøn udfordrer venskabet. Mens hemmeligheder optrævles, og uventet romantik opstår under nordlyset, er spørgsmålet, om Christy og Alix tør at kæmpe for de kærlighedsforhold, de virkelig drømmer om? Og kan de samtidig redde deres dyrebare venskab?

SARAH MORGAN skriver romantiske historier om moderne kvinder og mænd, og hendes fans elsker dem for deres varme og humor. Hun har solgt mere end 21 millioner bøger på knap 30 forskellige sprog. Sarah bor lidt uden for London sammen med sin familie, og de mange regnvejrsdage i den del af verden sikrer, at hun tilbringer en del tid på kontoret.

 

 

 

 

+ Læs mere