Vild med dig

Af Mhairi McFarlane

Udgivelsesdato: 23-08-2022

To fremmede. En tilfældighed. De driver hinanden til vanvid, men det er kun begyndelsen...

Harriet Hatley er bryllupsfotograf, men selv har hun mistet troen på romantik. Tanken om ægteskab gør hende dårlig og hun afskyr chokoladefontæner mere end noget andet. Så da hendes kæreste frier, gør hun det eneste rigtige – slår op med ham og flytter ud.

I stedet lejer hun sig ind hos den håbløse romantiker Cal Clarke, der selv har været igennem en ægte bryllupskatastrofe. Men med én eks, der nægter at give slip, og en anden, der beslutter sig for at hævne sig, opdager Harriet snart, hvor hurtigt tilværelsen kan bryde sammen.

Mens hun kæmper for at redde sin karriere og sit omdømme, går Harriet og Cal fra at være bofæller og diametrale modsætninger til at være venner, og det viser sig hurtigt, at de begge har hemmeligheder, som de skal forholde sig til.

Vild med dig er en varm, humoristisk og skarp romantisk komedie af den anerkendte Mhairi McFarlane.

Mhairi McFarlane, hvis fornavn udtales Vaa-Ri, er født i Skotland i 1976. Hendes debutroman I det øjeblik var jeg din er HarperCollins’ bedst sælgende e-bog til dato og begyndelsen på et forfatterskab, der er lykkedes med at genopfinde chick lit romanen. Vild med dig er McFarlanes ottende bog på dansk.

 

”Mhairi McFarlanes romaner kører altid derudaf i et rapkæftet tempo”.
- Litteratursiden

”Forfatterens humor og sarkasme er bare herlig at være i selskab med.”
- Kulturkapellet

”Mhairi McFarlane skriver altid med humor og dybde ...
Romanerne er underholdende, morsomme og letlæste, men de indeholder som regel også lidt mere dybde og en morale.”
- Bogfinken

+ Læs mere