• Home>
  • Børn>
  • Tilly og rejsen til Amerika - Indbundet

Tilly og rejsen til Amerika

Af Anna James

Udgivelsesdato: 16-11-2021

En moderne klassiker, der hylder alt det bedste i livet: bøger, eventyr, venskab – og kage!

Det hele bliver stadig mystiskere. En mand kommer ind i Pages & Co. for at købe en bestemt bog … og kan pludselig ikke komme i tanker om hvad den hedder. Tilly og hendes familie har en fornemmelse af at verden forandrer sig – men kan ikke helt finde ud af hvordan.


I mellemtiden udvider de to Underwood-søskende deres kontrol med bogvandringen – og de har stadig kig på Tilly.

Tilly og hendes ven Oskar rejser gennem lag på lag af historier hvor de møder farer som de aldrig kunne have forudset, slår sig sammen med et uventet velkendt ansigt og står overfor den største trussel mod bøger og historier som verden endnu har set. De har kun deres mod og opfindsomhed – og hjælp fra nogle af deres kæreste venner fra fiktionens verden …

Anna James er forfatter og journalist, og hun bor i London.
Hun har arbejdet som redaktør ved The Bookseller Magazine og som litterær redaktør ved Elle UK, og hun har skrevet for The Pool, The LA Times, The Financial Times og The Independent. Hun har også en YouTube-kanal for bogelskere, som hedder A Case For Books.
De to første bøger i serien om Tilly – Tilly og bogvandrerne og Tilly og de forsvundne eventyr – er udkommet på HarperCollins. 

+ Læs mere