Det rene guld

Af Karin, Karin Slaughter & Lee Child, Child

Udgivelsesdato: 02-09-2019

Karin Slaughter er en af verdens mest populære og anerkendte forfattere. Hendes bøger udkommer i 120 lande og har solgt mere end 35 millioner eksemplarer. Hendes 19 romaner tæller Grant County- og Will Trent-serierne såvel som den Edgar-nominerede Hævntørst og New York Times-bestsellerne De smukkesteDen gode datter og Brudstykker, hvoraf sidstnævnte får premiere som serie på Netflix i 2020. 

Karin Slaughter står bag Save the Library-projektet - en nonprofit organisation, der er etableret til støtte for biblioteker og biblioteksundervisningsprogrammer. Slaughter er født i Georgia og bor i Atlanta, USA.

www.karinslaughter.com

Facebook: AuthorKarinSlaughter

Instagram: karinslaughterauthor

Twitter: @SlaughterKarin

Lee Child har solgt uanede mængder thrillers over hele verden. Han blev født i Coventry og voksede op i Birmingham, men bor nu i New York. Han er forfatter til bøgerne om Jack Reacher, en eks-politibetjent med ry for at gå egne veje, og det siges, at der sælges en Jack Reacher-thriller et eller andet sted i verden hvert 9. sekund! Jack Reacher har også fundet vej til biograflærredet i skikkelse af Tom Cruise.

Childs bøger topper bestsellerlisterne, og de er solgt i mere end 100 millioner eksemplarer.

www.leechild.com

Facebook: @LeeChildOfficial

Instagram: #leechild

Twitter: @LeeChildReacher

 
Det rene guld - en Jack Reacher og Will Trent novelle fra to af verdens mest læste krimiforfattere
 
Dobbelt så meget ballade! Dobbelt så meget drama!
 
Will Trent er undercover på Fort Knox. Hans opgave: at undersøge et toogtyve år gammelt mord. Hans mistænktes navn: Jack Reacher.
 
Jack Reacher er i Fort Knox på sin egen mission: at fælde et farligt netværk af kriminelle, som opererer i hjertet af USA's militær. Og nu er Will Trent pludselig trådt ind på scenen.
 
Men der er en endnu større sammensværgelse i gang - en, som hverken GBI-agenten eller den tidligere militærpoliti-officer har gennemskuet - og den eneste mulige strategi for Jack Reacher og Will Trent er nu at lægge kortene på bordet og arbejde sammen. Hvis de kan ...
+ Læs mere