Sporene vi efterlader os

Af Pernilla Ericson

Udgivelsesdato: 01-01-2018

Pernilla Ericson er journalist og bosat i Stockholm. Hun har blandt andet arbejdet for OKEJ, på Aftonbladet og med produktioner for TV4. Pernilla fik idéen til Erlagruppens første sag, da hun efter en serie artikler modtog en mængde personlige beretninger om overgreb. De fleste af de kvinder der skrev, havde ikke indgivet anmeldelse. Sporene vi efterlader os er hendes debutroman og første bog i serien om Erlagruppen.

Hvilke spor efterlader du dig på nettet? Du fortæller hvem du er, og hvad du gør, men du ved ikke, hvem der følger med ...

Der sker brutale overfald på kvinder langs den grønne metrolinje, og frygten breder sig i Stockholm. Mens politibetjent Liv Kaspi er på tvungen orlov, som følge af en intern undersøgelse, rekrutteres hun til et lille team, Erlagruppen, der bliver sat på sagen. Efterforskningen fører dem ind i de mørkeste afkroge af internettet, og det viser sig, at den måde gerningsmændene finder ofrene på, er djævelsk godt planlagt. Volden eskalerer, og da kvinder begynder at forsvinde sporløst, forstår Erlagruppen, at det er et kapløb mod tiden.

Sporene vi efterlader os er Pernilla Ericsons debutroman og den første bog i serien om Erlagruppen.

+ Læs mere