Ønskedatteren

Af Anna Sundbeck Klav

Udgivelsesdato: 31-03-2024

Huset i Mölle (2)

En roman om kærlighed, prøvelser og skjulte sandheder

For arbejderdrengen Gunnar er Ingrid mere, end han nogensinde kunne have drømt om. En smuk, initiativrig og velhavende ung kvinde, som også er hovedkulds forelsket i ham. De gifter sig i 1951 og i bryllupsgave får de Villa Tinsoldat, et vidunderligt hus fra århundredeskiftet i Mölle i Skåne.

Da den længe ventede datter Agneta kommer til verden, burde deres ægteskab kun blive stærkere, men datterens ankomst vækker i stedet nye sider hos Ingrid. En angst begynder at vokse i hende, og den bliver så stor, at den risikerer at knuse ikke kun ægteskabet, men også forholdet til Agneta. For Ingrid bærer på en hemmelighed, som er nødt til at komme frem i lyset.

Anna Sundbeck Klav skriver moderne og historisk feelgood med en forkærlighed for gemte perler i Danmark og Sverige. Hun tilbragte en del af sin ungdom i København og har stadig et ben på hver side af Øresund. I dag bor hun i Skåne med sin familie. Sundbeck Klav har tidligere udgivet Sommergæsten på dansk.

Anna Sundbeck Klav er desuden kendt for sin serie Historien om Herta, der har ligget på førstepladsen på Mofibos topliste over lydbøger.

***
Om Sommergæsten

"Afslappende læsning med drama og underholdning."
– Bogtanker 

"Skøn fortælling, der charmerer sig ind på dig."
– Bogblogger.dk

"Varm anbefaling."
– @aeseloere

 
+ Læs mere