Hemmelighederne på Nanreath Hall

Af Alix Rickloff

9789150789324

Hemmelighederne på Nanreath Hall

Af Alix Rickloff

199,95 kr
Status: På lager

”Føj denne til din boghylde. Du kan takke mig senere.” – Goodreads ”Jeg anbefaler denne til fans af Kate Morton.” – Goodreads ”Jeg elsker virkelig denne bog og anbefaler den på det varmeste.” – Goodreads

ALIX RICKLOFF er en kritikerrost forfatter, som bor i Maryland, USA med sin mand og tre børn. Hun elsker Jane Austen og Tolkien, og har skrevet både historiske, romantiske romaner og paranormal, som udspiller sig i et historisk miljø. Hun er også kendt under forfatternavnet: Alexa Egan.   Hemmelighederne på Nanreath Hall

Et hus, to kvinder og mange hemmeligheder

Cornwall, England 1940.

Da Røde Kors sygeplejerske Anna Trenowyth vender hjem til England under anden verdenskrig, hører hun, at hendes adoptivforældre er blevet dræbt i et flyangreb. Samtidig bliver hun sat til at arbejde på et militærhospital på Nanreath Hall – i det hus hun engang boede i med sin biologiske mor, Lady Katherine Trenowyth. Lady Katherine døde da Anna var bare seks år gammel og Anna ser opholdet på militærhospitalet, som en mulighed for at lære mere om den familie hun aldrig rigtig har kendt - og om de hemmeligheder, der gemmer sig i fortiden.

Cornwall, England 1913.

Lady Katherine Trenowyth forventes at leve et respektabelt liv – og finde en passende mand at gifte sig med. Da Boheme kunstneren Simon Halliday gør sin entre i hendes liv, begynder Kathrine at sætte spørgsmålstegn ved den fremtid, som er planlagt for hende. Hun søger i stigende grad et liv med passion og kærlighed. Et liv som så småt begynder at smuldre, og efterlader hende ensom.

Jo tættere Anna kommer på sin familie fra Nanreath Hall, jo tættere kommer hun også på en sandhed om skjulte håb, knuste hjerter og tragedier – en fortid fuld af hemmeligheder, som måske er lidt for farlige at afsløre.

Læs mere
Varenummer
E42417030
Forfatter
Alix Rickloff
Produkttype
E-bog
ISBN
9789150789324
Sideantal
384
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
Maj 2017

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!