Drømmen om ørkensheiken /Vildt sensuelt

Af Olivia Gates / Carly Phillips

Drømmen om ørkensheiken /Vildt sensuelt

Drømmen om ørkensheiken /Vildt sensuelt

Af Olivia Gates / Carly Phillips

59,95 kr
Status: Ikke på lager

Serie: Passion

Drømmen om ørkensheiken
Miniserie: Zohayds stolthed (1/3)

Da Sheik Shaheen Aal Shalaan får øje på hende i den anden ende af rummet, begærer han hende straks. Med blot nogle få ord har Shaheen fået sin mystiske kvinde med i seng, hvor hun vækker lidenskaber, han længe har fornægtet sig selv. Så opdager sheiken sin elskerindes sande identitet. Hun er Johara, hans barndomsveninde, nu fuldt udviklet til et drømmesyn, han ikke kan slippe igen. Men hans far, kongen, og rådet kræver, at han gifter sig med den kvinde, de har valgt til ham. Alt andet kan få katastrofe følger. Men hvordan skal han kunne vende ryggen til den kvinde, som venter hans barn?

Vildt sensuelt

Da privatdetektiven Ben Callahan siger ja til at påtage sig opgaven at bevogte den overbeskyttede arving Grace Montgomery, tror han, at det vil være let tjente penge. Så opdager han, at den vidunderlige Grace i den grad har tendens til dumdristighed og er en alvorlig trussel mod hans libido. Ben er ikke bange for Graces sikkerhed i forhold til fremmede, men hvem skal beskytte hende mod Ben?
Grace Montgomery er langt om længe fri - fri til at finde ud af, hvem hun er og hvad hun vil. Og lige nu ønsker hun kun at være sammen med sin sexede nabo. Hun vil udforske sin sensuelle side, vil bryde grænser og finde ud af, hvordan det er at være kvinde. Hun har bare ikke regnet med, at Ben bliver betalt for det privilegium ...

Læs mere
Varenummer
40613011
Forfatter
Olivia Gates/Carly Phillips
Produkttype
Pocket
ISBN
9788771177367
Sideantal
320
Sprog
Dansk
Udgivelsesmåned
April 2013

Abonnementer

Vi tilbyder dig et varieret udbud af serier at vælge imellem, til en meget attraktiv abonnementspris.

Læs mere

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få masser af tilbud!

Læs mere

Vidste du at

  • Vi har over 500 e-bøger
  • Vi tilbyder gratis forsendelse ved køb på over 250 kr
  • Du kan handle på kort eller faktura

Følg os!