Brevet i bogbussen

Af Eli Åhman Owetz

Udgivelsesdato: 08-02-2021

En hjertevarm fortælling i stil med You’ve Got Mail
 
Set udefra har Malin alt, hvad man kan ønske sig, men hun er ikke lykkelig. Hendes ægteskab er præget af rutine, hun savner nærhed og en at tale rigtigt med. For hende er det ugens højdepunkt, når bogbussen kommer til byen, og hun kan sætte sig hjemme med en roman og flygte et par timer fra virkeligheden.
 
Erik er netop flyttet fra Stockholm til det idylliske Roslagen efter at have stået ved en korsvej. I en bog, han låner i bogbussen, finder han helt tilfældigt nogle sider, der er revet ud af en notesbog. De håndskrevne ord om sorg og længsel gør ham nysgerrig. Hvem er den kvinde, som har skrevet dem?
 
En anonym brevveksling med bogbussen som omdrejningspunkt går i gang. Langsomt vokser der stadigt stærkere følelser frem mellem to mennesker, som åbner sig for hinanden. Men kan man virkelig forelske sig i en, som man bare har skrevet med? Og hvordan ved man, om det er i orden at sætte alt på spil for sine følelser?
 
Eli Åhman Owetz kalder sig selv forfatter, journalist, bondedatter og hjemvendt. I de sidste seks år har hun boet med sin mand Håkan på hendes fødegård i den lille landsby i Roslagen, hvor hun voksede op. Når hun sidder og skriver sine bøger, er det med udsigt over den sø, hvor hun tilbragte de fleste af de lyse timer i hendes barndoms somre. Eli er 58 år gammel og arbejdede som journalist i mere end 25 år, inden hun udgav sin første bog – Anna-Lisas Antik – i 2013. Siden er det blevet til i alt 7 bøger, hvoraf Brevet i bogbussen er den første på dansk.
 
+ Læs mere