Damen som købte en bus og bare kørte

Af Judy Leigh

Udgivelsesdato: 01-07-2018

Judy Leigh færdiggjorde i 2015 en MA i Professionel Kommunikation ved Falmouth University og stoppede sin 20-årige karriere som underviser på teatervidenskab. Hun har fået trykt adskillige historier i tidsskrifter, deriblandt The Feminist WireThe Purple Breakfast Review og You is for University. Hun er også uddannet reiki healer, har forfattet en blog med veganske opskrifter samt arrangeret en række Shakespeare-festivaler, der giver unge mennesker mulighed for at opføre Shakespeares værker på scenen. Damen som købte en bus og bare kørte er hendes debutroman.

 

Det er aldrig for sent at opleve sit livs eventyr

"Evelyn Gallagher fortryder bitterligt den hurtige flytning til plejehjemmet i Dublin. Selvom hun er femoghalvfjerds og lige blevet enke, så er hun langt fra døden nær. Så en morgen, mens hele hjemmet sover, trisser Evelyn ud gennem porten for aldrig at vende tilbage. Hun begiver sig ud på sit livs eventyr gennem Europa.

Men det er ikke alle, som synes, at store eventyr er passende for en dame i Evies alder, slet ikke hendes søn Brendan og hans kone Maura. Sammen begiver de sig ud for at lede efter Evelyn og følger et spor af mystiske tekstbeskeder, for at få hende hjem igen.

Da de endelig finder hende, får de sig en overraskelse, for mens Brendan og Maura har opgivet håbet om kærligheden, så har Evie det slet ikke.

 

+ Læs mere