Dukkesamleren

Af Anna Snoekstra

Udgivelsesdato: 01-05-2018

ANNA SNOEKSTRA kommer fra Canberra i Australien men flyttede til Melbourne som syttenårig. Hendes mål var at undgå et fast job og i stedet blive forfatter. Siden da har hun studeret kreativ skrivning og filmkundskab ved universitetet i Melbourne og har skrevet til både film og teater og instrueret musikvideoer. I dag lever hun af at skrive. Dette er hendes anden roman.

Hvor langt vil du gå for at få opfyldt din drøm?

Rose har altid drømt om at bo i storbyen og arbejde som journalist for de store aviser. I stedet udskænker hun øl på politiets stamkro i en lille afkrog af en australsk landsby. Alt det ændrer sig dog, da byens døtre begynder at modtage mystiske gaver i form af små porcelænsdukker, der er perfekte kopier af pigerne selv.

Med historien om ”Dukkesamleren” har Rose endelig fundet sit scoop. Men så snart hendes artikler begynder at få opmærksomhed, gribes hele byen af en ætsende paranoia, og ingen er hævet over mistanke. Og da Rose vender opmærksomheden mod den mystiske fremmede, der bor på kroen, vender nabo sig mod nabo, og indbyggernes mørkeste sider kommer frem i lyset. 

 

 

+ Læs mere