Stille nu

Af Mary Kubica

Udgivelsesdato: 01-04-2018

Mary Kubica slog igennem med sindebutroman Den perfekte pige, og har siden hen udgivet Pretty Baby, som begge er blevet oversat til en lang række sprog. Hun har en kandidatgrad i historie og amerikansk litteratur og bor med sin familie lidt udenfor Chicago. Stille nu er hendes tredje spændingsroman.

Lige meget hvor hurtigt du løber, kan du aldrig undslippe din fortid 

En ung kvinde, Esther Vaughan, forsvinder fra sin lejlighed I downtown Chicago. Et meget foruroligende brev, bliver fundet blandt hendes ejendele. Brevet får hendes veninde og roommate, Quinn Collins, til at tænke over, om Esther overhovedet er den hun troede.

På samme tid, i en lille havneby i Michigan, en times kørsel uden for Chicago, dukker der en mystisk kvinde op i byens stille café. Her arbejder den attenårige Alex Gallo som opvasker. Han bliver øjeblikkelig tiltrukket af hendes charme og smukke ydre. Men det, der begynder som en uskyldig flirt, bliver hurtigt til noget mørkere og farligere…

Stille nu er en nervepirrende, psykologisk thriller om forræderi og besættelse – skrevet af spændingsmesteren Mary Kubica.

+ Læs mere