Flammernes by

Af Don Winslow

Udgivelsesdato: 06-09-2022

En eksplosiv krimisaga om de irske og italienske forbrydersyndikater i Amerika op gennem den sidste del af det 20. århundrede.

PROVIDENCE, RHODE ISLAND, 1986

29-årige Danny Ryan er en hårdtarbejdende havnearbejder, en kærlig ægtemand, en loyal ven og lejlighedsvis lejesvend for det irske forbrydersyndikat, der kontrollerer det meste af byen. Han længes efter mere og drømmer om at starte på en frisk et sted meget langt fra alting. Men da en moderne Helena af Troja udløser en krig mellem rivaliserende mafiafraktioner, bliver Danny inddraget i en konflikt, han ikke kan undslippe. Nu er det hans tur til at træde til for at beskytte sin familie, de venner, der står ham nærmere end brødre, samt det eneste hjem, han nogensinde har kendt. 

Flammernes by er første del af en trilogi, der udforsker klassiske temaer som loyalitet, forræderi og ære, og som Stephen King har kaldt for ”en moderne Iliade”.

DON WINSLOW er født i New York og bor i Californien. Han har tidligere arbejdet som journalist og privatdetektiv, og han har udgivet kritikerroste romaner i knap 30 lande. Ridley Scott har købt filmrettighederne til Styrken, som udkom på dansk i 2018, ligesom Winslows roman Grænsen også er solgt til filmatisering med samme instruktør. Winslow har vundet et hav af priser, herunder the Raymond Chandler Award, LA Times Book Prize, the Ian Fleming Silver Dagger og den prestigefulde Palle Rosenkrantz-pris.

Om Styrken:

"Mesterlig ... et drama af nærmest shakespeareske dimensioner."
- Weekendavisen

"Voldsomt underholdende."
★★★★★
- Nordjyske

Om Grænsen:

"Mesterlig og med suverænt overblik ... bør så ubetinget læses."
★★★★★ 
- Berlingske

"En djævelsk god spændingsroman."
★★★★★ 
- Fyens Stiftstidende

"Tankevækkende og rasende interessant."
♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ 
- Politiken

Om Nedbrud - 6 noveller

"Seks gode hårdkogte historier."
♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ 
- Politiken

"Smidig og herligt sludrende."
- Weekendavisen

"Enhver krimilæser vil få fuld valuta for pengene."
- Litteratursiden.dk

+ Læs mere