Bliss

Af Maria Borelius

Udgivelsesdato: 03-01-2020

Format: Indbundet

Maden * Forskningen * Skønheden * Indsigten * Harmonien * Helheden
 
NU FORTSÆTTER DEN ANTI-INFLAMMATORISKE REJSE –
VEJEN TIL BLISS
 
I 2018 udkom den banebrydende bog Sundhedsrevolutionen, som straks blev en bestseller og en del af den globale trend, hvor vi mennesker søger en varig, sund livsstil. Siden da har den prisbelønnede videnskabsjournalist Maria Borelius fortsat sin personlige rejse og jagt på viden om den anti-inflammatoriske livsstil.
 
Et tilbagefald med akutte rygsmerter ansporer hende til at grave dybere og søge videre for at forstå, hvad en anti-inflammatorisk livsstil kan betyde både for krop og sind, og hun opdager nye veje ved forskningens front. Rejsen fører hende fra et stilhedsretreat i Wales til den japanske ø Okinawa – det sted i verden, hvor kvinder har den højeste levealder – og videre til en prisbelønnet pinot noir-vinproducent i Californien. Hun møder også professoren, som formidler ny viden om det inflammerede sind samt en britisk psykiater, som lærer os, hvordan vi ved at tackle vores indre chimpanse kan nå vores mål.
 
I Bliss viser Maria Borelius os, hvordan vi skaber holdbare anti-inflammatoriske hverdagsrutiner, som giver mere harmoni og balance. Udover en række nye aha-oplevelser, byder bogen på mere end 50 opskrifter, nyttige træningstips, kom-i-gang-råd samt en smart ugeplan – for mere Bliss i livet.
 
+ Læs mere