Den sidste enke

Af Karin Slaughter

Udgivelsesdato: 10-10-2019

Karin Slaughter er en af verdens mest populære og anerkendte forfattere. Hendes bøger udkommer i 120 lande og har solgt mere end 35 millioner eksemplarer. Hendes 19 romaner tæller Grant County- og Will Trent-serierne såvel som den Edgar-nominerede Hævntørst og New York Times-bestsellerne De smukkesteDen gode datter og Brudstykker, hvoraf sidstnævnte får premiere som serie på Netflix i 2020. 

Karin Slaughter står bag Save the Library-projektet - en nonprofit organisation, der er etableret til støtte for biblioteker og biblioteksundervisningsprogrammer. Slaughter er født i Georgia og bor i Atlanta, USA.

www.karinslaughter.com

Facebook: AuthorKarinSlaughter

Instagram: karinslaughterauthor

Twitter: @SlaughterKarin

Den kritikerroste amerikanske krimiforfatter Karin Slaughter, som har haft adskillige bøger på New York Times’ bestsellerliste, er tilbage med en ny roman med Will Trent og Sara Linton i hovedrollerne i en historie fuld af forgreninger og forviklinger og en trussel mere ødelæggende, end nogen havde kunnet forudse.
 
En gådefuld kidnapning
 
En varm sommeraften bliver en forsker fra Center for Sygdomsbekæmpelse i Atlanta af ukendte gerningsmænd bortført på en parkeringsplads foran et indkøbscenter. Forskeren er som forsvundet fra jordens overflade, og politiet er desperat efter at finde gerningsmændene og redde forskerens liv.
 
En ødelæggende eksplosion
 
En måned senere forstyrres freden en stille søndag eftermiddag af et øredøvende brag, og få sekunder efter flænses luften af endnu en ødelæggende eksplosion. To bomber er bragt til sprængning i et af de travleste og vigtigste områder i Atlanta, som er hjemsted for både Emory University, to store hospitaler, FBI’s hovedkvarter og Center for Sygdomsbekæmpelse.
 
En djævelsk fjende
 
Retsmedicineren Sara Linton og hendes partner Will Trent, som er specialagent ved GBI, haster til gerningsstedet og træder direkte ind i et dødbringende komplot, hvor tusinder af menneskers liv står på spil. Da kidnapperne også bortfører Sara, går Will undercover for at redde hende og forhindre en massakre, hvormed han også sætter sit eget liv på spil for den kvinde og det land, han elsker.
+ Læs mere