Bryllupsplanlæggeren

Af Lea Hvidt Kessler

Udgivelsesdato: 10-04-2019

Format: Indbundet

Lea Hvidt Kessler (f. 1988) har en BA i kommunikation og performance design, har været bryllupsplanlægger og arbejder nu med kreativitet som blogger og influencer. Hun er gift med Mikkel, og de har tre børn sammen. Lea har tidligere udgivet D.I.Y. med Lea (2015).

 

 

I har sagt ja til hinanden og til at følges ad gennem livet, og I skal giftes! Et bryllup er en af livets store begivenheder, men det behøver hverken at være svært eller dyrt at skabe jeres drømmebryllup.

 

I Bryllupsplanlæggeren bruger Lea Hvidt Kessler sine erfaringer med at arrangere både andres og sit eget bryllup til at guide jer igennem tanker og drømme, planlægning og budget, så jeres bryllup bliver lige netop, som I drømmer om. I får tips og hjælp til det hele – til at finde den helt rigtige lokation, til valg af brudekjole og brudebuket, til invitation, bordplan og borddækning og til, hvordan I holder talen til jeres udkårne.

 

I bogen er der gjort plads til, at I undervejs i planlægningen kan skrive notater om jeres overvejelser og beslutninger, og samtidig er bogen en mindebog om jeres store dag: I kan fjerne omslaget og sætte jeres eget bryllupsbillede på forsiden, og bag i bogen kan I indsætte billeder, indbydelse og menukort, notere gæsteliste og gaveliste og markere jeres kommende bryllupsdage med tanker og billeder.

 

 

+ Læs mere