Vejen til London

Af Alix Rickloff

Udgivelsesdato: 01-04-2019

ALIX RICKLOFF er en kritikerrost forfatter, som elsker Jane Austen og Tolkien, og hun har skrevet både historiske og romantiske romaner - og romantiske, historiske romaner. Hun bor i Maryland med sin mand og tre børn i et hus, som også har set sin del af historien, så når hun ikke skriver bøger, har hun som regel travlt med at sikre, at det ikke falder fra hinanden.

 

Fra forfatteren til Hemmelighederne på Nanreath Hall kommer denne gribende, historiske roman. En uforglemmelig fortælling om en ung kvinde, der bliver tvunget til at forlade Singapore og skabe et nyt liv i England.
 
 
Det er dagene omkring angrebet på Pearl Harbor. Lucy Stanhope, barnebarn af en jarl, lever et liv i forkælet luksus i Singapore. En uforsvarlig handling tvinger hende til at flygte til England for at bo hos en tante, hun knap nok husker. Hvad Lucy ikke ved er, at hun skulle blive en af de sidste til at flygte fra Singapore, før krigen omspænder hele øen, og at hendes forældre ville forsvinde i den kaotiske tid efter. I sorg og helt alene skal hun se realiteterne i øjnene i det grå og kamptrætte England. Hun møder drengen Bill, en ung flygtning, og i et svagt øjeblik indvilliger Lucy i at hjælpe ham med at finde sin mor. Det umage par tager ud på en tilsyneladende enkel og ufarlig rejse tværs over landet, men Lucys liv bliver endnu mere kompliceret, da hun undervejs møder en soldat, hun kendte i Singapore. Nu bliver Lucy tvunget til at tage konsekvenserne af de valg, hun har truffet, hvis hun skal få det liv, hun har længtes efter.
+ Læs mere