• Home>
  • Fakta>
  • Mad>
  • Æg - alt hvad du behøver at (h)vide - Indbundet

Æg - alt hvad du behøver at (h)vide

Af Christopher Sjuve, Christopher Sjuve

Udgivelsesdato: 01-10-2018

Format: Indbundet

CHRISTOPHER SJUVE (f. 1974) Er kok, redaktør og tv-vært med et intenst og kærligt forhold til mad.

 

Ægget åbner alle døre til kulinarisk nydelse. Hvordan ville den kulinariske verden se ud uden ægget? Ægget er årsagen til, at vi bl.a. kan lave pandekager, mayonnaise, småkager, brød, bearnaise, churros, souffléer, pasta og quiche. Æg er livet!

HISTORIEN OM ÆG

HVAD KOM FØRST? HØNEN ELLER ÆGGET?

HVORDAN KOGER DU DET PERFEKTE ÆG?

85 OPSKRIFTER MED ÆG

SJOV VIDEN OM ÆG

KORT SAGT: ALT HVAD DU BEHØVER (H)VIDE OM ÆG!

 

+ Læs mere