Kvinderne i marineblåt

Af Alix Rickloff

Udgivelsesdato: 16-01-2024

I en mandsdomineret verden knyttes tre forskellige kvinder sammen i et utroligt søsterskab

1918. Amerika er i krig med Tyskland, og for første gang i historien tillader den amerikanske flåde, at kvinder kæmper side om side med mændene. Ti tusinde af dem melder sig frivilligt. Tyskamerikanske Marjory for at bevise sin patriotisme, suffragetten Blanche for at bevise at kvinder er mænds lige. Og den generte præstedatter Viv i et desperat forsøg på at gemme sig for sin fortid.

1968. Nyskilt og vaklende efter en personlig tragedie arver Peggy sin ukendte tante Blanches strandhytte, hvor hun slår sig ned. Men den skrøbelige fred bliver forstyrret, da hun begynder at modtage mystiske postkort, dateret 1918. Peggy er nysgerrig efter at lære mere om sin mystiske tante, men da hendes gravearbejde afslører mere, end hun regner med, må Peggy beslutte, om det er værd at risikere at miste sig selv.

Alix Rickloff er en amerikansk forfatter, der er anerkendt for sine historiske og romantiske romaner. Hun er tidligere udkommet på dansk med Vejen til London og Hemmelighederne på Nanreath Hall.

***

♥♥♥♥
”Denne anmelder er solgt til stanglakrids.”
JULIA LAHME i Femina om Hemmelighederne på Nanreath Hall

”Alix Rickloff har skrevet en vidunderlig dannelsesfortælling om modige kvinder, der skaber bølgegang i en krigshærget verden.”
KATE QUINN, forfatter til Rosenkoden
 
+ Læs mere