I skyggen

Af Simon Häggström

Udgivelsesdato: 09-01-2024

”Tankevækkende og vigtig udgivelse i serien om den brutale og nådesløse underverden.”
LEKTØRUDTALELSE, DBC

I Rumænien arbejder 18-årige Loredana hårdt for at skaffe penge til sin familie. Men livet som prostitueret i Bukarests slumkvarter Ferentari er hårdt, og da hun bliver lovet et liv i luksus i Sverige, griber hun chancen med det samme.

Sygeplejersken Lina bliver mistænksom, da hun møder en voldsramt kvinde fra Rumænien. Hvad er der sket med hende? Sandheden viser sig at være langt værre, end Lina kunne have forestillet sig.

Markus Lundström og Natalia Volotkova hos menneskehandelsgruppen er på sporet af et kriminelt netværk, der køber og sælger kvinder som handelsvarer. Men de går i stå, og Natalia beslutter sig for at tage sagen i egen hånd. En beslutning, der viser sig at være lige så dødbringende, som den er effektiv.

SIMON HÄGGSTRÖM er en svensk forfatter og politiinspektør og har igennem 11 år specialiseret sig i prostitution og menneskehandel. Han arbejder som city-betjent i Stockholm og debuterede med romanen Udnyttet i 2019. I skyggen er anden enkeltstående del i serien om menneskehandelsgruppen.

***

”Man tror, det er løgn, hvad Simon Häggström beretter om.”
WEEKENDAVISEN
+ Læs mere