Syklubben

Af Ella Gyland

Udgivelsesdato: 28-09-2023

En historie om mod, venskab og retfærdighed

KØBENHAVN, 2018
Cecilie Lund sørger over tabet af sin elskede bedstemor, Inger. Mens hun rydder op i Ingers lejlighed, gør Cecilie et mystisk fund, der får hende til at undre sig over sin bedstemors fortid. Med hjælp fra en ny allieret åbner Cecilie for en fascinerende undersøgelse af Ingers hemmeligheder.

HELSINGØR, 1943
Inger Bredahl slutter sig til den danske modstandsbevægelse, hvor hun sætter sit liv på spil for at redde sine jødiske naboer og landsmænd ved at hjælpe dem med at flygte til Sverige i båd.

Syklubben er en historie om to kvinder, der fra hvert sit sted i historien lærer om styrken ved fællesskab og kærlighed. Hvor langt kan man egentlig gå i kampen for det rigtige, når man selv har alt at miste?


HENRIETTE GYLAND er vokset op i Danmark, men bor nu i London, hvor hun lever af at være forfatter, oversætter og lingvist, og hvor hun også skriver som Ella Gyland. Hun skrev sin første bog da hun var ti år gammel, men siden har hun bl.a. arbejdet med statsforvaltning, ved et konsulentbureau, i bankvæsenet, ved et rejsebureau og for en byret. Efter hun for alvor begyndte at forfølge sit forfatterskab, har hun vundet prisen New Talent Award fra Festival of Romance.
+ Læs mere