• Home>
  • Børn>
  • Theodosia og Egyptens hjerte - Hardback

Theodosia og Egyptens hjerte

Af R. L. LaFevers

Udgivelsesdato: 06-06-2023

Theodosia (1)

Hvor mange frygtelige forbandelser gemmer sig på et museum?

LONDON, 1906. Theodosia tilbringer det meste af sine dage på Museet for Legender og Oldtidsminder. Hendes far arbejder der, og udstillingerne viser sjældne genstande, som hendes forældre har gravet frem rundt om i verden. Hvad forældrene ikke kan se er, at der hviler mørke forbandelser over mange af dem, men det kan Theodosia.

Da hendes mor vender hjem med Egyptens Hjerte, en legendarisk amulet hentet fra en gammel grav, bliver Theos evner sat på prøve. Amuletten er omgivet af en forbandelse så ond, at den truer med at ødelægge hele det britiske imperium! Nu er det op til Theo at gøre alt, hvad der står i hendes magt, for at forhindre det i at ske. Ikke en nem opgave for en elleveårig...

Dette er første del i serien om Theodosia og hendes eventyr – en rigtig spændingsserie for alle, der kan lide Den Magiske Boghandel, Harry Potter og Indiana Jones!

R. L. LaFevers (Robin Lorraine, når hun har gjort noget dumt) har været fascineret af biblioteker og museer, lige så længe hun kan huske. Hun er ret sikker på, at det er på grund af alle de gamle mysterier, der gemmer sig på hylderne og bare venter på at blive opdaget. Når hun ikke stirrer længselsfuldt på gamle artefakter eller svælger i arkaiske, glemte tekster, har hun travlt med at prøve være et skridt foran sine to teenagesønner. Hun bor sammen med dem og hendes mand og en dæmonisk kat i det sydlige Californien.

”Fuld af overraskelser ... en perfekt blanding af humor og mysterier.”
– Publishers Weekly
 
+ Læs mere