Cleopatra

Af Eloisa James

Udgivelsesdato: 01-06-2023

Vægblomst-serien (1)

Cleopatra Lewis er slet ikke imponeret over selskabslivet og har ingen planer om at gifte sig. I et forsøg på at skræmme mændene væk, tager hun til Quimby’s Suits for at få syet nogle virkelig usmagelige kjoler – da hun går derfra, ejer hun stedet.

Amerikanske Jake Astor Addison er i London på forretningsrejse. Han bliver chokeret, da han opdager, at en kvinde lige har købt den butik, der skulle være hans næste store investering.

Deres veje krydses, og snart har de en aftale ulig nogen anden. Jake kan ikke undgå at blive fascineret af Cleo og indser hurtigt, at hun har stjålet hans hjerte. Men Cleo er meget insisterende på sin egen uafhængighed og lader sig ikke charmere så let. Og med hans baggrund, har han så overhovedet en chance?

Eloisa James er forfatteren, der ikke kun skriver romantiske romaner, men også underviser i Shakespeare på Fordham University. At hun har en særlig forkærlighed for den britiske dramatiker, mærkes ikke sjældent i hendes bøger. Hendes romaner er udgivet i 30 lande og solgt i over syv millioner eksemplarer verden over. Og så er hun gift med en ægte italiensk ridder

"Intet trækker mig til en boghandel hurtigere end en ny roman af Eloisa James."
– Julia Quinn, forfatter til Bridgerton
 
+ Læs mere