Et bedre menneske

Af Eli Åhman Owetz

Udgivelsesdato: 04-04-2023

Det er aldrig for sent at blive et bedre menneske

Kicki lever et bekymringsløst liv i den lille svenske by Söderberga, hvor hun flyttede til nogle år tidligere og overtog en frisørsalon. Hun nyder livet som singlekvinde, hun kan lide at møde mænd og bliver ofte forelsket. Lige indtil der bliver talt om at flytte sammen, for Kicki har aldrig tænkt sig at opgive sit selvstændige liv.

Da hun igen vælger en weekend med sine venner frem for at besøge sin mor, får hun at vide af moren, at hun lever et egoistisk liv. Kun få dage efter går moren uventet bort, uden at Kicki når at sige farvel. Sorgen og skyldfølelsen får Kicki til at træffe en beslutning. Til sin kommende 50-årsfødselsdag ønsker hun sig kun to ting:


  1. En rigtig god italiensk rødvin


  2. Tips til, hvordan hun kan gøre verden til et bedre stedMandagen efter festen går hun i gang med opgaven. Ingen mænd vil krydse dørtærsklen, før hun er blevet et bedre menneske. Men så dukker maskinføreren Nicke op og vil leje gæsteværelset.

Eli Åhman Owetz (f. 1960) er svensk forfatter og journalist. Hendes bøger foregår i det landlige Roslagen, hvor Eli selv bor på

den gård, der var hendes barndomshjem.

Et bedre menneske er en fritstående roman, som foregår i samme område.

Om Brevet i bogbussen

”En af de bedste bøger i genren, jeg nogensinde har læst.”

– LEENA VALTONEN, BONNIERS BOGKLUB

”En sød historie.”

– FEMINA

Om Renoveringsprojektet

”En hjertevarm historie. Jeg nød bogen fra start til slut.”

– BOGBLOGGER.DK

”Et skønt persongalleri, som det har været en fornøjelse at stifte bekendtskab til.”

– LIVETIDUKKEHUSET

+ Læs mere