Bogsmuglerne

Af Anna James

Udgivelsesdato: 01-05-2023

Den magiske boghandel (4)

Fjerde bind i bestsellerserien – nu med en ny spændende karakter, drengen Milo!

Milo bor på Lokomatopoietikon, eller bare Lokomato – et magisk tog, som rejser gennem både historierne og den virkelige verden ved hjælp af fantasiens kraft. Toget tilhører Milos onkel, bogsmugleren Horatio, og Milo har overværet mange af sin onkels skumle handler med sjældne bøger.

Da Horatio påtager sig en ny og farlig opgave, får han brug for Tilly Pages, som skylder Horatio en tjeneste. Men da både Horatio og Tillys morfar får tilsendt forgiftede udgaver af Troldmanden fra Oz, som får dem til at falde i en dyb søvn, må Milo og Tilly finde ud af, hvad der foregår. Det bliver en kamp mod tiden for at rede dem!

ANNA JAMES er forfatter og journalist, og hun bor i London. Hun har arbejdet som Book News Editor ved The Bookseller magazine og som litterær redaktør ved Elle UK. Hun har skrevet for The Pool, The LA Times, The Financial Times og The Independent, og hun har en YouTube-kanal for bogelskere, som hedder A Case For Books. Herudover har hun været med til at grundlægge YA Salon i London. 

Om serien Den magiske boghandel 

"En fabelagtig historie om kærligheden til bøger."
JYLLANDS-POSTEN

"En helt fantastisk bogserie."
REJSEN I LITTERATUREN 

"Jeg vil anbefale denne vidunderlige serie!"
BOGHJEMMET 
+ Læs mere